RECENZE- Balzám na rty

28. ledna 2016 v 20:35 | Lištička |  RECENZE
Ahojky:) Vím ,že vás recenze baví tak tu mám další. Dneska není na knihu ,sle na kosmetiku. Konkrétně na EOS, balzám na rty. Je můj první a hrozně jsem ho chtěla.

Značka:EOS
Barva obalu: Zelená
Příchuť:Žlutý meloun
Cena:kolem 120 kč
Barví: ne, tohle je jen na hydrataci.
Obchod kde jsem ho koupila: Koupila mi ho kamarádka k Vánocům.
Na rtech vydrží dlouho pokud ho teda nesníte jako skoro vždycky já.:)
Můj názoj: Je optavdu super. Hydratuje hodně. A taky dobře chutná a naprosto nádherně voní. Dávám 99%.

Tak a to je pro dnešek všechno. Tenhle eos miluju takže dopotučuju. Papa

Lištička




 


Komentáře

1 Růžová růže Růžová růže | E-mail | Web | 29. ledna 2016 v 8:46 | Reagovat

Jak už víš k narozkám jsem také dostala EOS a abych řekla pravdu úplně jsem si zamilovala jeho uklidňující vůni:3 Jelikož moc nemusím zelenou tak ten tvůj bych si asi nekoupila,ale ten svůj žůžový přímo miluju:-)

2 Lucy Lucy | Web | 29. ledna 2016 v 11:01 | Reagovat

Já taky eos strašně chtěla a mám ho, aaaale k mému velkému zklamání jsem bohužel na eos alergická. :( Takže i já sama ho před nějakou dobou chválila, ale bohužel už si ho nikdy nedám. :(

3 Luciferka Luciferka | Web | 29. ledna 2016 v 17:43 | Reagovat

S tímhle s tebou souhlasím, EOS je naprosto boží. A zajímalo by mě, kde ho kamarádka koupila, když stál okolo 120Kč, normálně ho vídám tak okolo 180Kč:D

4 Viky Viky | E-mail | Web | 30. ledna 2016 v 12:08 | Reagovat

Eos si tiež plánujem kúpiť, isto je super♥

5 Flakelsa Flakelsa | Web | 30. ledna 2016 v 12:50 | Reagovat

Já jsem k vánocům dostala eosy dva vodní meloun a granátové jabko oba doporučuji hlavně vodní meloun,ten tvůj má moc hezkou barvu:)

6 Lištička Lištička | 30. ledna 2016 v 18:18 | Reagovat

[1]: Jo, ano voní náááádherně!

[2]: To je smůla:(

[3]: :)

[4]: To je

[5]: dík:)

7 extras-diary extras-diary | E-mail | Web | 31. ledna 2016 v 10:50 | Reagovat

K EOSu jsem se zatím nedostala ale asi si ho taky koupím, když jsou z něj všichni tak nadšení :-D

8 Lištička Lištička | 1. února 2016 v 13:05 | Reagovat

[7]: Určitě se vyplatí do něj investovat:)

9 Sára Dracová (SB) Sára Dracová (SB) | E-mail | Web | 8. února 2016 v 9:57 | Reagovat

Vypadá dobře, osobně jsem ho ještě nevyzkoušela, ale známí mi už o něm říkali, je dobře, že nebarví.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama