RECENZE-ZA ZRCADLEM

19. března 2016 v 9:25 | Lištička |  RECENZE
Zdravím:)
Dneska jsem tu s další recenzí na knihu. Tuto mi doporučila kamarádka a je opravdu moc dobrá. Proto jí sem dávám pro vás aby jste nebyli ochuzeni. Tak jdeme na to!


Autor: Alina Bronski
Rok vydání: 2013
Nakladatelství: CooBoo
Počet stran: 272
Anotace:V životě patnáctileté Juli má všechno svá pravidla. Vybočovat je nebezpečné, kdo neodpovídá normě, toho sledují. Ale pak Julina matka zničehonic beze stopy zmizí a její otec se třese strachy. Juli postupně začne odhalovat všechna rodinná tajemství: Máma je jedna z mála víl, kterých se společnost Normality obává. Má totiž zvláštní schopnosti. Je Juli taky taková? Společně se svou novou kamarádkou Ksy a jejím bratrem Ivanem se vydá pátrat - po zmizelé matce, po zakázaném vílím světě a po pravdě o sobě samotné.

Můj názor: Knížka se mi líbila, ale někdy byla Juli taková naivní, hloupá. Některé věci jí nedocházeli ikdyž je měla přímo pod nosem. Po přečtení anotace jsem čekala něco víc zajímavého. Knihu jsem si půjčila i kvůli doporučení Kersin Gierové (autorka triologie Drahokamy). Kniha mě docela zklamala.

Tak a to je pro dnešek všechno. Papa
Lištička
 
 


Komentáře

1 Bezejmenná Bezejmenná | E-mail | Web | 19. března 2016 v 11:02 | Reagovat

Podle recenze vypadá docela zajímavě,  ale asi si  jí nepřečtu. Recenze je to ale krásná! :)

2 Adine Adine | E-mail | Web | 19. března 2016 v 13:16 | Reagovat

Souhlasím s Bezejmennou. Knížka vypadá celkem dobře, ale poslední dobou nemám na takové typy náladu. Možná příště. Recenze se ti však povedla, ostatně jako všechny tvé minulé! :-)

3 Růžová růže Růžová růže | E-mail | Web | 19. března 2016 v 13:54 | Reagovat

Jé ta knížka mě doopravdy moc zaujala. Jen jsem ji v knihovně zatím nezahlédla,i když bych si radši koupila vlastní..

4 Lištička Lištička | Web | 19. března 2016 v 18:27 | Reagovat

[1]:+[2]:+[3]: Děkuji :)

5 Katera Woon Katera Woon | Web | 20. března 2016 v 7:32 | Reagovat

Já si ji asi nepřečtu:D Recenze je super, jen nemám moc v oblibě víly:D
Ale dobře si to popsala:)

6 Andy Andy | 20. března 2016 v 14:55 | Reagovat

Jo, no tak to souhlasím. Kerstin Gierová píše úžasně. A souhlasím s Katerou, knihu si asi nepřečtu, nemám moc ráda víly. Jo a jenom nechci tě prudit, ale máš v menu chybu. Máš tam místo informace iformace.

7 Niky Niky | Web | 20. března 2016 v 18:11 | Reagovat

Wau.... víly miluji!! I když se ti nelíbila tolik.. budu si ji muset pujčit! ♡

8 Sára Dracová Sára Dracová | E-mail | Web | 20. března 2016 v 18:41 | Reagovat

Podle anotace jsem si také říkala, že může být zajímavá, ale teď nevím, no. Časem si jí určitě přečtu a uvidím jestli i mne zklame.

9 Sára Dracová Sára Dracová | E-mail | Web | 20. března 2016 v 18:59 | Reagovat

PS: sry za ten web, omylem jsem dala do kolonky web... který patří mé oblíbené stránce\sb, nějak jsem se překoukla, když jsem kopírovala svůj, a její stránku jsem už měla otevřenou :(

10 Lištička Lištička | Web | 21. března 2016 v 13:22 | Reagovat

[6]: Děkuju za upozornění:)

[7]: :)

[8]: Určitě jí zkus. Mě zklama la, ale ro neznamená, že zklame i tebe.

[9]: Nevadí

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama